AHC Dunărea Călărași, egal cu Steaua, deși a condus și la 5 goluri diferență

AHC Dunărea Călărași nu a obținut joi seara decât un egal în fata Stelei, după ce a fost condusa la pauză, 13-14, iar pe final de meci a avut un avans de 5 goluri.

A fost un meci cu multe absențe în ambele tabere. Sergei Bebeshko și Rică Pârâianu nu au putut conta pe accidentații Bogdan Moisă și Mihajlo Radojkovic. Sandu Iacob nu a contat pe Da Silva, Roșu, Georgescu și Valadao.

Dunărea a deschis scorul prin Roman Zacaciurin, Steaua preia conducerea, 1-2, dar, cu o dublă, Victor Vartic duce tabela la 3-2 pentru călărășeni. Dunărea ratează două aruncări de la 7 metri, însă reușește să egaleze la 4. Steaua se desprinde la 3 goluri în min 14, 5-8.

Johannson vede direct cartonaș roșu, Călărașiul se apropie la 7-8, dar Steaua, prin Milosevic, cel mai bun om al lor, face 9-12, apoi 12-14. Ultimul gol al reprizei a fost marcat de Dragoș Hanțaru, scor la pauză 13-14.

Repriza secundă începe spectaculos, Zacaciurin și Gabi Dumitriu duc scorul la 15-14, dar Steaua egalează la 15,16 și 17. Urmează o serie de cinci goluri și scorul devine 22-17 pentru Dunărea.

În min. 46, la scorul de 24-19, Gabriel Bujor recuperează o minge, dar aruncarea lui de la distanță, cu poarta goală, întâlnește bara. În min. 48, Vlad Rusu are o dublă intervenție la scorul de 24-20.

În min. 52 Rusu apără un 7 metri la scorul de 25-22. Gabi Dumitriu marchează în min. 54 cel mai spectaculos gol al meciului și duce tabela la 26-23. Grbovic, cu doua goluri pe contraatac, egalează în min. 56, 26-26. Humet ia o actiune pe cont propriu si Steaua preia conducerea, 26-27 în min. 57.

Hanțaru egalează în min. 58, apoi tot el marchează si Dunărea preia conducerea în ultimul minut al meciului. Steaua egalează prin Florea, dintr-un 7 metri, cu 12 secunde înainte de final, iar Sergei Bebeshko solicită ultimul time-out al partidei.

Dunărea Călărași a ratat victoria, deși a avut ultimul atac, Vartic a aruncat de la semicerc, însă aruncarea sa a fost blocată de Tudor Stănescu, mingea a ajuns la Dragoș Hanțaru, dar nici aruncarea lui, dintr-o pozitie incomodă, nu a prins cadrul porții.

AHC DUNĂREA CĂLĂRAȘI – STEAUA BUCUREȘTI 28-28 (13-14)

Arbitri: Mihai Pîrvu / Mihai Potârniche

Dunărea Călărași: Șelaru, V. Rusu – Hanțaru 9 goluri, Zacaciurin 7, Dumitriu 5, G. Bujor 3, Vartic 2, Dospinescu 1, Vujadonovic 1, Broască, Panait, M. Bujor, Costea.

Antrenor: Sergei Bebeshko.

Steaua București: Stănescu, Bucătaru – K. Milosevic 9 goluri, Mihalcea 6, Florea 4, Humet 4, Grbovic 4, Stavrositu 1, Burlacu, Johannson, Pop, Constantina, Căpățână, Olaru.

Antrenor: Sandu Iacob.

sursa: AHC Dunărea Călărași

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide