AJF Călăraşi, prin FRF, implementează digitalizarea activităţii fotbalistice!

Echipele de Liga a IV-a din judeţul Călăraşi au primit tablete printr-un proiect finanţat de FRF.

La încheierea şedinţei cu delegaţii echipelor înscrise în competiţiile judeţene de fotbal, în vederea stabilirii ultimelor detalii privind reluarea competiţiei la nivelul echipelor  din Liga a-IV-a,  Retur, stagiunea 2021-2022, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Călăraşi a dotat cu tablete cele 20 de echipe participante. Proiectul este finanţat de către Federaţia Română de Fotbal, care ar putea fi extins la toate cluburile de amatori din judeţ. Decizia a fost luată ca urmare a problemelor apărute de-a lungul timpului, legate de completarea rapoartelor de joc, care au dus la neconcordanţe între cluburi şi arbitri delegaţi, îngreunându-se astfel soluţionarea cazurilor de către comisiile abilitate din cadrul AJF Călăraşi.

„Au existat situaţii neplăcute privind completarea indescifrabilă a documentelor, transmiterea întârziată a acestora către AJF Călăraşi, precum şi contestaţii din partea echipelor cu privire la întocmirea eronată a rapoartelor de joc de către arbitri. Aceste aspecte erau îngrijorătoare şi nepotrivite pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţii fotbalistice!”, a precizat Dorinel Dincă, preşedintele AJF Călăraşi.

Advertisement

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide