vineri, decembrie 8, 2023
AcasăFEATUREDAJF Călărași și Primăria Grădiștea, în doliu pentru pierderea lui Dan Remus...

AJF Călărași și Primăria Grădiștea, în doliu pentru pierderea lui Dan Remus Achim

- Advertisement -

Eveniment trist în familia echipei de fotbal Dunărea Grădiștea și a AJF Călărași. Conducătorul de joc al echipei și fost fotbalist, antrenor și observator, Dan Remus Achim, a trecut în neființă.

„AJF Călărași regretă trecerea în neființă a celui care a fost prieten, coleg, jucător, antrenor, observator și conducător de club în cadrul Asociației Județene de Fotbal Călărași, DAN ACHIM!

Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!” – AJF CĂLĂRAȘI

 

„Mult prea curând, cu multă suferință și nedrept deznodământ. anunțăm, cu mare durere și regret, trecerea la cele veșnice a unui iubit și stimat coleg, fotbalist, antrenor, delegat, observator, conducător de club cel care a fost Achim Remus Daniel, a cărui activitate fotbalistică a dedicat-o doar echipei sale de suflet, Dunărea Grădiștea!

Cu profundă tristețe ne rugăm lui Dumnezeu să-l odihnească la dreapta sa, să acopere cu dragostea Lui familia greu încercată, nouă rămânându-ne să îi purtăm în amintire chipul său mereu vesel şi să ne rugăm pentru pacea sa veșnică. Odihnește-te în pace prieten drag!” – PRIMĂRIA GRĂDIȘTEA.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite