Alegerile pentru șefia AJF Călărași se amână

În ședința din 10 februarie a.c. Comitetul Executiv al AJF Călărași, întrunit în mod statutar și în conformitate cu art. 40 din Statutul AJF, a adoptat urmatoarele hotarari:

Aprobă achiziționarea de echipament sportiv (porți/plase/mingi) pentru dotarea echipelor afiliate AJF, participante în cadrul Campionatului Judetean Liga-a -V-a, parte din proiectul “Dezvoltare Fotbal Amator”, implementat de FRF în parteneriat cu cele 42 de AJF-uri din țară.

Hotărăște amânarea Adunării Generale Electorale a AJF Călărași până după finalizarea Sezonului Compețional 2021-2022, urmand a se stabili ulterior data si locația alegerii noi structuri de conducere.

Motivele care au condus la luarea acestei decizii sunt urmatoarele: – Întreruperea activitătii fotbalistice la nivel județean pe o perioadă mai lungă de 1 an de zile, datorată declanșării pandemiei COVID-19. – Starea de alertă actuală în contextul respectării măsurilor restrictive privind prevenirea infectării cu COVID-19. – Preluarea mandatului noii conduceri a AJF Călărași odată cu începerea noului sezon competitional 2022-2023. * Stabilește ca în data de 19.02.2022, la sediul AJF CALARASI, va avea loc sedința de lucru cu delegații echipelor afiliate în vederea reluării campionatelor  structurată astfel: Orele 11:00 Cluburile de Liga a IV-a  Sectorul juvenil, copii și juniori Orele 13:00 Cluburile de Liga a V-a.

Advertisement

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide