vineri, decembrie 8, 2023
AcasăACTUALAlexandru Baciu (Ferma Baciu), premiat la Topul Național al Firmelor

Alexandru Baciu (Ferma Baciu), premiat la Topul Național al Firmelor

- Advertisement -

Alexandru Baciu, proprietarul Fermei Baciu, a primit un premiu pentru activitatea desfășurată în cadrul Topului Național al Firmelor Private din România.

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) a organizat, pe 1 noiembrie a.c., la Ateneul Român, Topul Naţional al Firmelor Private din România, ediţia 31, caracterizat drept „cel mai mare eveniment de recunoaștere a meritelor antreprenorilor și promovare a celor mai performante întreprinderi din România”.

„Anul acesta, au intrat în analiza noastră 835.638 de firme, fiind realizate peste 7000 de clasamente naţionale generale (micro, mici, mijlocii, mari şi pentru nou înfiinţate), naţionale, pe domenii de activitate – cod CAEN (micro, mici, mijlocii, mari şi pentru nou înfiinţate) și regionale generale (micro, mici, mijlocii, mari şi pentru nou înfiinţate), în funcție de profitul brut (PB), cifra de afaceri (CA), productivitate și performanța globală în afaceri”. – se arată în comunicatul CNIPMMR.

Ferma Baciu crește 1.800 de vaci și lucrează o suprafață de 3.000 de hectare. Este o afacere integrată, unde cerealele care hrănesc vacile se cultivă la fermă, iar pe lângă creșterea vacilor, are loc procesarea cărnii și vânzarea ei.

De asemenea, Ferma Baciu deține spații proprii de comercializare unde se vând carne și preparate din carne de vită.

„Un călărășean de-al nostru a fost felicitat și premiat, la nivel național, de către Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România pentru activitatea pe care o desfășoară.

Este vorba de domnul Alexandru Baciu, de la Ferma Baciu care prin multă muncă și pricepere în management agricol ne-a dus numele Călărașiului mai departe.

Avem nevoie de mai multe astfel de modele să fim siguri că viitorul nu e pierdut.” – a transmis primarul Marius Dulce.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite