luni, iulie 22, 2024
AcasăCOMUNITATEAlin Ploieșteanu, primar Frăsinet: Avem finanțare pentru asfaltarea drumurilor din Luptători și...

Alin Ploieșteanu, primar Frăsinet: Avem finanțare pentru asfaltarea drumurilor din Luptători și Curătești

- Advertisement -

Mircea Brândușă. Infrastructura rutieră a unei localități reprezintă un factor important, în primul rând pentru mobilitatea și siguranța locuitorilor acesteia, pietoni și conducători auto. La Frăsinet se investește pentru modernizarea drumurilor comunale.

În acest sens, Alin Ploieșteanu, primarul comunei Frăsinet, a anunțat semnarea contractului de proiectare și execuție, având ca obiectiv demararea lucrărilor în cadrul proiectului de asigurare a infrastructurii pentru transportul verde prin construirea de piste de biciclete pe raza localităților aparținătoare comunei.

Vor urma și alte investiții cum ar fi: asfaltarea drumurilor de interes public din satele Luptători și Curătești, prin programul „Anghel Saligny”, urmând ca și în satul Dănești sa fie implementat proiectul pentru construire piste de bicicliști, de la Școala Frăsinet până la Mănăstirea Tăriceni.

Despre modernizarea drumurilor, primarul Alin Ploieșteanu a declarat:

„În continuare vom avea un singur obiectiv: Comuna Frăsinet să devină ,în viitor, un loc în care să fim mândri că locuim, în care frumusețea naturală a acestei zone să fie completată și de aceste proiecte care duc la dezvoltarea comunității noastre.”

În altă ordine de idei, pentru sprijinul cetățenilor cu o situație materială precară, Primăria Frăsinet, prin Serviciul de asistență socială, a demarat acțiunea de primire a cererilor și dosarelor privind acordarea ajutorului de încălzire pentru perioada Noiembrie 2023 – Martie 2024.

În comuna Frăsinet, cu sprijinul Primăriei, funcționează un alt cabinet medical de specialitate în incinta dispensarului. Alături de CMI DR. Donescu, Cardiomed VIV și Farmacia umană TISSANA, Cabinetul de pneumologie, medicină internă și ecografie abdominală a fost deschis recent.

Despre această investiție, Alin Ploieșteanu a precizat:

„Ne dorim ca toți locuitorii comunei Frăsinet să beneficieze de servicii medicale accesibile! Acesta este și motivul pentru care am sprijinit și vom sprijini de fiecare dată acest domeniu, astfel încât toți cei care trec pragul noului centru medical sa aibă garanția unui act medical desfășurat în condiții optime.”

Nu în ultimul rând, Alin Ploieșteanu a demarat un proiect privind crearea zonelor verzi în localitățile comunei Frăsinet. Primul parc din Comuna Frăsinet a fost inaugurat anul trecut, de 1 decembrie.

Împreună cu Armata Română, Primăria Frăsinet se alătură campaniei România plantează pentru mâine prin care se vor planta 50.000 de puieți de frasini pe o suprafață de 10 hectare, sâmbătă, 18 noiembrie 2023.„Vor mai urma și alte proiecte ale căror documentații sunt depuse. Totul pentru un viitor mai bun al comunei Frăsinet!” – a transmis primarul Ploieșteanu.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite