Aniel Nedelcu Paţurcă, primar Borcea: „Borcea pe primul loc! Împreună am reuşit!”

Mircea Brânduşă. Aniel Theodor Nedelcu – Paţurcă, recent învestit cu al treilea mandat de primar al comunei Borcea, a transmis locuitorilor un mesaj de suflet, ca semn de mulţumire pentru încrederea acordată la scrutinul din 27 septembrie.

„Dragi concetăţeni, încep prin a mulţumi tuturor locuitorilor comunei noastre care au mers la vot, indiferent de obţiunea pe care au ales-o. Democraţia, dragi borceni, este modalitatea prin care vom putea mereu să ne impunem voinţa noastră şi putem alege cine ne sunt reprezentanţii, fie că votăm la alegerile locale, fie că votăm la alegerile parlamentare sau prezidenţiale. Participând la vot nu facem altceva decât să ne arătăm spiritul civic şi dragostea pentru comuna noastră, iar pentru aceasta meritaţi cu toţi să fiţi felicitaţi! Totodată, mulţumesc din suflet celor care mi-au acordat încrederea lor pentru un nou mandat, unul în care putem, ca de fiecare dată, continua şi finaliza proiectele începute în mandatul precedent, dar vom şi începe noi proiecte frumoase pentru comuna noastră şi benefice dumneavoastră, concetăţenilor mei. Îmi ţin mereu promisiunile şi voi face şi de această dată tot ce îmi stă în putinţă pentru a duce comuna Borcea şi mai aproape de de modul pe care ne dorim cu toţii să arate. Aşa să îmi ajute Dumnezeu! Mulţumesc în mod special echipei mele de campanie, voluntarilor care m-au însoţit şi mi-au fost alături şi de această dată, cetăţenilor care m-au motivat şi care mi-au dat puterea de a câştiga încă o bătălie electorală. Nu în ultimul rând, mulţumesc din suflet soţiei mele, Roxana, cea care îmi este alături şi când sunt fericit, aşa cum sunt în această zi, dar şi când trecem împreună prin încercări, politice sau de viaţă. Suntem şi vom fi mereu unul lângă altul şi cred că acest adevăr a închis deja gura tuturor celor care în timpul campaniei au ales să arunce cu noroi în familia mea. Continui la primăria Borcea, pentru voi toţi şi pentru viitorul copiilor noştri. Vă mulţumesc tuturor şi vă asigur că vă iubesc! Al vostru, al tuturor, PRIMAR Aniel Theodor Nedelcu – Paţurcă!”

 

În ceea ce priveşte investiţiile în curs de derulare ale primarului liberal, acestea vor fi continuate după graficul existent, fără a exista întârzieri. Pentru acest lucru, domnia sa va verifica zilnic modul cum se execută lucrările, pentru că vrea să facă lucruri durabile, de calitate şi nu superficiale. De fapt şi de drept, aşa este, uitându-te la proiectele finalizate.

Făcând referire la realizările primăriei Borcea din ultimii ani se pot contabiliza următoarele: Un proiect amplu de asfaltare al reţelei stradale, derulat în două etape: Prima de 12 km implementată pe banii guvernului prin AFIR. A doua de 9,5 km cu bani din bugetul local. Nu în ultimul rând, finalizarea şi darea în folosinţă a unei pieţe agroalimentare moderne destinate producătorilor locali şi nu numai. De remarcat este cât de greu se obţin avizele necesare construirii unor edificii în birocraţia din România pe care primarul Nedelcu nu o agrează. Ca un om al faptelor, aşa cum îl cunoaşte toată lumea, primarul Nedelcu a urgentat procedura de construire a bazei sportive din satul Borcea, poate cea mai frumoasă şi modernă din judeţul Călăraşi, cu o suprafaţă de joc impecabilă, cu drenaj, cu utilităţi, cu vestiare compartimentate, cu tabelă electronică. Şi pentru că, în opinia sa, sportul este un factor important în educaţia tinerei generaţii, se gândeşte şi la construcţia unei săli de sport polivalente. De asemenea, primăria Borcea a depus studiul de fezabilitate pentru aducţiune gaze naturale în întreaga comună, dar şi pentru realizarea de canale pluviale necesare evitării pericolului creat de ploi. Iluminatul cu tehnologie LED, reprezintă o altă realizare a edilului, finalizată cu fonduri guvernamentale şi cofinanţare de la bugetul local. „Acesta este bilanţul pe care îl prezint la finalul celui de al doilea mandat de primar. Locuitorii din Borcea şi cei care tranzitează comuna pot să vadă toate aceste realizări, pe care le consider extrem de importante pentru comunitate. În acest nou mandat vreau să continui proiectele de dezvoltare ale comunei şi sunt convins că locuitorii din satele Borcea şi Pietroiu vor fi alături de mine şi în următorii patru ani”, a precizat primarul Aniel Theodor Nedelcu – Paţurcă.

Miercuri, 28 octombrie a.c., Aniel Theodor Nedelcu Paţurcă a depus jurământul pentru un nou mandat, al treilea ca primar al comunei Borcea. Alături de invitaţii care au participat la această s-a aflat şi soţia edilului, senatorul Roxana Paţurcă care a transmis următorul mesaj: „Îi urez succes în noul mandat şi, cel mai important, să reuşească să atragă finanţările de care are nevoie pentru implementarea a tot ceea ce şi-a propus pentru locuitorii comunei. Succes, Theo, sunt mândră de tine şi de ceea ce faci pentru oamenii din Borcea! Să fii sănătos şi să-ţi dea Dumnezeu puterea de a-ţi duce şi acest mandat cu succes până la final, în beneficiul comunităţii pe care o slujeşti cu atâta dăruire!”

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide