Ansamblul Bărăganul, marele câștigător al Festivalului Neos Marmaras Cup Grecia

Sub bagheta coregrafică a maestrului Aurel Mailat, Ansamblul Folcloric Bărăganul al Centrului Cultural Județean Călărași a impresionat juriul si publicul Festivalului Concurs Internațional NEOS MARMARAS CUP din Grecia.

Desfășurat în orașul Neos Marmaras in Sithonia, situat în insula Halkidiki, Grecia, în perioada 17-22 septembrie, Festivalul a adunat pe scenă ansambluri și formații din 8 țări – România, Serbia, Bulgaria, Grecia, Croaţia, Bosnia, Muntenegru și Ucraina.

„Vrem să împărtășim cu dumneavoastră bucuria noastră imensă, pentru că azi am reușit performanța de a aduce acasă, la Călărași, premii care reprezintă răsplata extraordinară în urma muncii noastre asidue.

Aducem în județul Călărași, tocmai din Grecia, MARELE PREMIU al Festivalului Concurs Internațional NEOS MARMARAS CUP 2019 și Locul 1 pentru cea mai bună prestație dintre toate cele 8 țări participante la acest concurs internațional!

Fără muncă, fără dragoste și pasiune pentru dansul popular românesc, dar mai ales fără această prietenie care ne leagă de mulți ani de zile, nu am fi reușit această performanță nemaipomenită! Suntem o familie!

Ansamblul Folcloric Bărăganul este o familie UNICĂ!

Vă mulțumim pentru toată aprecierea și vă suntem veșnic recunoscători pentru susținere.
Fără dumneavoastră, publicul, spectacolele noastre nu ar avea culoare!”, au scris reprezentanții Ansamblului pe pagina de facebook

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide