Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

 

Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE AGROCHIMICA SRL”, Cod MySMIS: 104871

Proiectul  “Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE AGROCHIMICA SRL”, cod SMIS: 104871, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către CARTARE AGROCHIMICA SRL și are o valoare totală de 1,289,812.85 lei (suma reprezentând valoarea totală a proiectului conform contractului), din care  838,643.81 lei (suma nerambursabilă solicitată, din care: 712.847,24 lei – contributie FEDR, 125.796,57 lei  – contributie bugetul de stat) reprezintă finanțare nerambursabilă.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Sud Muntenia. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 08.02.2018 – 31.01.2019.

Obiectivele proiectului: 1. Infiintarea unui nou laborator in Regiunea Sud-Muntenia, in cadrul caruia vor fi realizate un numar de 8 analize tehnice, incepand cu primul an de operare al investitiei. 2. Mentinerea locurilor de munca existente la nivelul anului 2015 (4 locuri de munca) si crearea a 5 noi locuri de munca pana la sfarsitul perioadei de implementare si mentinerea acestora pe intreaga perioada de monitorizare, din care 1 loc de munca va fi ocupat de o persoana din categoriile defavorizate. 3. Achizitionarea a 15 echipamente de laborator performante pana la sfarsitul perioadei de implementare a proiectului pentru realizarea de analize si testari tehnice.

Rezultatele proiectului sunt: 1. 4 locuri de munca mentinute + crearea a 5 noi locuri de munca, din care 1 loc de munca va fi ocupat de o persoana din categoriile dezavantajate. 2. Achizitionarea a 15 echipamente performante de laborator. 3. realizarea a 8 tipuri imbunatatite de testari si analize tehnice.

Impactul investitiei la nivelul localitatii/ regiunii: infiintarea unui laborator de analize tehnice, cresterea numarului de locuri de munca la nivel regional, din care 1 loc de munca va fi ocupat de o persoana din categorii de persoane defavorizate, cresterea competitivitatii societatii Cartare Agrochimica SRL la nivelul Regiunii Sud Muntenia.

Date de contact beneficiar: Radoi Liviu Dumitru – Reprezentant legal, Sediul social: Municipiul Bucuresti, România, Str. Bd. Timisoara nr. Nr. 61, CAMERA NR. 1, Bloc C3, Scara A, Etaj 4, Ap. 20, Bucuresti, Tel: 0722325283/ 0213117744, email: radoiliviu@cartareagrochimica.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide