Anunţ public privind decizia etapei de încadrare RARCORAGRO S.R.L

RARCORAGRO S.R.L, titular al proiectului „AUTORIZARE ÎNFIINȚARE PLANTAȚIE ÎN SERA ÎN LOCALITATEA FUNDULEA, JUD.CĂLĂRAȘI compus din SPAȚIU TEHNIC ȘI PROCESARE SERE, SERE CĂPȘUNI ȘI/SAU ZMEUR, PUȚ, BAZIN VIDANJABIL A.M., BAZIN VIDANJABIL A.T., PLATFORME, ÎMPREJMUIRE ȘI BRANȘAMENTE UTILITĂȚI”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Călărași, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul „AUTORIZARE ÎNFIINȚARE PLANTAȚIE ÎN SERA ÎN LOCALITATEA FUNDULEA, JUD.CĂLĂRAȘI compus din SPAȚIU TEHNIC ȘI PROCESARE SERE, SERE CĂPȘUNI ȘI/SAU ZMEUR, PUȚ, BAZIN VIDANJABIL A.M., BAZIN VIDANJABIL A.T., PLATFORME, ÎMPREJMUIRE ȘI BRANȘAMENTE UTILITĂȚI”, propus a fi amplasat în orașul Fundulea, sat Gostilele, extravilan, sola 4/3, P1/1, nr. cad. 27114, județul Călărași.

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Călărași, Șoseaua Chiciului, nr. 2, jud. Călărași, în zilele de luni-vineri,  între orele 10-14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

  1. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a A.P.M.Călărași.

 

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide