Astăzi a fost inaugurat noul Shopping Center din Călărași

Un nou centru comercial, Irimia`s Shopping Center, a fost inaugurat astăzi în municipiul Călărași. Acesta a fost amenajat în clădirea fostei fabrici de confecții, în zona 10 Nivele.

Clădirea fostei fabrici de confecții, construită la începutul anilor 2000 de Gena Iliescu, a fost modernizată, atât la interior cât și la exterior și recompartimentată pentru cel 7 magazine ce vor funcționa aici.

În jurul clădirii a fost amenajată și o parcare pentru aproximativ 30 de mașini. Centrul Comercial este construit de călărășeanul Viorel Irimia iar spațiile sunt închiriate către Sinsay, Pepco, Profi, Kik și Animax Petshop.

Noul centru comercial Irimia`s Shopping Center, din strada Ştirbei Vodă, nr. 16, inaugurat astăzi, se întinde pe o suprafață de 6.000 mp și va avea 100 de angajați.

La inaugurare a participat și primarul Marius Dulce care a salutat noua investiție de pe raza municipiului Călărași, apreciind că aceasta va contribui la dezvoltarea economică a orașului.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide