Astăzi are loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de AJOFM Călăraşi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călăraşi (AJOFM Călăraşi) organizează vineri, 12 aprilie a.c., Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 9.30, la sediul CRFPA Călăraşi, Str. Sloboziei, nr.4 Bis, Călăraşi. În acelaşi interval de timp, Bursa Generală a Locurilor de Muncă va avea loc şi la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Olteniţa, str. Argeşului nr.111.

Acţiunea se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, acestea având posibilitatea de a susţine interviuri cu mai mulţi agenţi economici, în scopul ocupării unui loc de muncă şi, totodată agenţilor economici care, au avantajul de a alege candidatul potrivit.

Obiectivul principal al acestei măsuri active de combatere a şomajului îl constituie creşterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă prin intermedierea unui dialog direct între agenţii economici interesaţi şi solicitanţii de loc de muncă.

Atât persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă cât şi agenţii economici, pot beneficia de subvenţiile, primele şi facilităţile prevăzute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide