Atelier de creație la Muzeul Dunării de Jos, cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Muzeul Dunării de Jos Călăraşi vă invită să participați, în perioada 26-28 aprilie a.c., la „Atelierul de creație” care se va desfășura la Secția Arheologie (Demisolul Consiliului Județean Călărași), între orele 9.00-12.00.

La acest atelier de lucru, dedicat Sărbătorilor Pascale, sunt invitați să participe toți cei care doresc să decoreze ouă pentru zilele de sărbătoare.

Programările se fac la numărul de telefon 0746.051.267. Grupurile vor cuprinde maxim 20 persoane. Preț participare: 2 lei/persoană/atelier.

Datorită contextului epidemiologic actual, activitățile se vor derula respectând condițiile impuse de pandemia de Covid-19. Toți participanții vor păstra o distanță de cel puțin 1 m față de celelalte persoane și vor purta mască de protecție. Muzeul va pune la dispoziția participanților doar materiale dezinfectante. În același timp, nu vor putea participa la activități persoanele care prezintă febră, tuse sau rinoree.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide