Au început alegerile în cadrul organizațiilor locale ale PSD Călărași

Vasile Iliuță, președintele interimar al PSD Călărași, a anunțat că au fost demarate alegerile în toate localitățile iar până la finalul lunii august să existe peste tot organizațiile locale închegate. Atât la nivel de președinți de organizații locale și celelalte structuri ale PSD: Organizația Femeilor Social Democrate, Tineretul Social Democrat și Organizația Pensionarilor Social Democrați.

În luna septembrie a.c. va avea loc și Conferința Județeană de alegeri când se va alege președintele și echipa de conducere pentru următorii 2 ani.

Principalul favorit și, foarte posibil, singurul candidat la șefia organizației, Vasile Iliuță a prezentat modalitatea de înscriere în cursă și agenda alegerilor în organizația județeană.

„Cel care vrea să candideze pentru funcția de președinte al unei organizații județene trebuie să fie susținut de minim 5 organizații locale și să își depună candidatura pe o moțiune pe care trebuie să o susțină, cu o echipă completă care să vină în spatele președintelui.

Voi încerca să formez cea mai bună echipă din cadrul PSD Călărași dar și din afara organizației și să prezint public moțiunea. Alegerile vor fi în luna septembrie, i-am invitat pe Marcel Ciolacu, președintele PSD și Paul Stănescu, secretarul general, și mi-au confirmat că vor veni.”, a afirmat Iliuță.

Vasile Iliuță a spus că va beneficia de susținerea organizațiilor din Vâlcelele, Valea Argovei, Gurbănești, Sărulești, Perișoru, Ștefan Vodă, Grădiștea, Ciocănești, Mânăstirea și, bineînțeles Călărași.

Iliuță a transmis că tema principală a moțiunii sale o constituie câștigarea tuturor alegerilor – locale, parlamentare și europarlamentare și prezidențiale.

Advertisement

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide