luni, aprilie 15, 2024
AcasăADMINISTRAŢIEAu început lucrările de asfaltare ale DJ 100 Fundeni - Frumușani

Au început lucrările de asfaltare ale DJ 100 Fundeni – Frumușani

- Advertisement -

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță și primarul comunei Fundeni, Gheorghiță Cărtușanu au vizitat drumul județean DJ 100 acolo unde, în această săptămână, au început lucrările de asfaltare al celui de-al doilea tronson.

Drumul are lungimea de 1,3 km și face legătura între DJ 301 Fundeni și DJ 301A Fumușani (limita cu județul llfov).

„Am vizitat Drumul Județean 100, care face legătura între Fundeni și Frumușani. Am văzut unde se execută asfaltul pentru a putea face legătura cu cartierul Belagro ce va avea 5.000 de locuințe.

Se asflatează o porțiune a drumului județean care face legătura între DN4 și Fundeni, o porțiune care nu era excutată, de 2 km, pe care acum lucrăm. Vom face legătura între Fundeni și Frumușani, trecând prin zona cartierului Belagro.”, a declarat președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță.

Primarul comunei Fundeni, Gheorghiță Cărtușanu, a salutat asfaltarea acestui drum care facilitează accesul în localitate dinspre Frumușani.

„Am prezentat dlui Vasile IIiuță, președintele Consiliului Județean Călărași, importanța asfaltării unui tronson de 1.000 de metri și a unei infrastructuri care să asigure acces pentru comunitatea noastră.

Această porțiune, care face parte din DJ100, cuprinsă între podul Dâmbovița până la colțul pădurii spre comuna Frumușani, a fost asfaltată!

În calitate de Primar al comunei Fundeni, țin să mulțumesc consilierilor județeni și în mod special președintelui Consiliului Județean care a analizat și aprobat solicitarea de asfaltare a acestui tronson.

Interesul locuitorilor comunei Fundeni este pe primul loc, infrastructura potrivită oferă premisele dezvoltării și bunăstării întregii comune!”, a declarat primarul comunei Fundeni.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite