Au început lucrările la instalația de nocturnă de la Stadionul Municipal Călărași

Joi dimineaţă a fost a fost montat primul stâlp al instalaţiei de nocturnă, adusă în urmă cu un an din Giuleşti, în incinta Complexului Sportiv Dunărea, anunţă reprezentanţii Consiliului Judeţean pe o reţea de socializare.

Conducerea CJ Călăraşi a decis încă din 2018, după promovarea Dunării, în premieră, în Liga 1, să demareze investiţia privind montarea unei instalaţii de nocturnă, iar prin Hotărârea nr. 268 / 2018 au fost aprobaţi indicatorii tehnico – economici ai obiectivului de investiţii „Instalaţie iluminat nocturnă suprafaţă teren de joc stadion Ion Comşa al municipiului Călăraşi” Faza – Studiu de Fezabilitate în valoare de 3.358.884,36 lei la care se adaugă TVA.

Un an mai târziu, prin intermediul HCJ 101, au fost reactualizaţi indicatorii tehnico – economici prin implementarea soluţiei tehnice de montaj a instalaţiei de nocturnă primită cu titlu gratuit de la CS Rapid Bucureşti în valoare totală de 1.380.872,22 lei la care se adaugă TVA, realizându-se o reducere semnificativă a costurilor totale ale obiectivului de investiţii.

În decembrie 2019 a fost nevoie de o nouă HCJ necesară pentru pentru modificarea indicatorilor tehnico – economici după ce s-a constatat că lămpile existente în proiectoarele instalaţiei primite, 240 la număr, erau uzate fizic fiind depăşită durata lor de viaţă. Astfel, valoarea totală finală a obiectivului de investiţii a crescut la 1.590.317,35 lei, sumă fără TVA.

Lucrările sunt efectuate de SC Electroconstruct Distribuţie EEG SRL Bucureşti.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide