Aurel Vasile, primar Jegălia: „Ceea ce am făcut am făcut împreună cu locuitorii şi pentru ei”

Mircea Brânduşă. Liberalul Aurel Vasile a câştigat un nou mandat la Primăria Jegălia. Domnia sa este la al treilea mandat de primar. După validarea scrutinului, Aurel Vasile declara: „Mulţumesc cetăţenilor pentru votul de încredere! Având în vedere că multe obiective au fost realizate pe raza comunei, mi se părea normal ca cetăţenii comunei pe care o reprezint să îmi întoarcă votul. Doresc să le mulţumesc tuturor din inimă celor care au avut încredere în mine şi au încredere pentru realizările pe care le-am făcut în comună. Nu mergem pe vorbe, mergem pe fapte. Pot să spun că sunt mândru de ceea ce am realizat pentru comunitatea noastră, pentru noi şi urmaşii noştri şi de aceea, împreună, vom continua obiectivele în curs de derulare.”

Aurel Vasile este cunoscut în comunitate ca un funcţionar sobru, în general imparţial şi foarte transparent în activitate. A rezistat cu brio multor presiuni, o mare parte venite dinspre cei aflaţi de partea cealaltă a baricadei. În acest context, cel puţin ciudat din punct de vedere politic, a reuşit să-şi asigure un loc onorabil între factorii de răspundere PNL. Lucru valabil şi pentru toţi colaboratorii săi. Despre cei opt ani de activitate în fruntea primăriei Jegălia, şi nu numai, inginerul Aurel Vasile precizează următoarele:

„În toată activitatea mea profesională, şi aici nu vorbesc doar de cea de primar al comunei Jegălia, am făcut tot posibilul să fiu înconjurat de oameni oneşti, pentru care cuvântul a fost întotdeauna mai presus de orice. Desigur, filtrul pe care l-am folosit a fost subiectivismul unui om care a cunoscut de-a lungul celor peste 60 de ani de viaţă cam tot ce a putut fi cunoscut. Unii vor zice că am greşit în alegerile pe care le-am făcut şi da, ar avea dreptate. Dar, orice greşeală pe care am făcut-o, mi-am asumat-o şi nu am mai repetat-o. Niciodată. Intrând în contact cu atât de multă lume, ajungi de multe ori să vezi dincolo de aparenţele pe care omul vrea sau poate să le afişeze. Reuşeşti să vezi prin el şi să anticipezi ceea ce-şi doresc. Dincolo de grimasele sau zâmbetele afişate, dincolo de măştile folosite, dincolo de stângăciile făcute în exprimările lor, dincolo de ei înşişi. Mă aflu la al treilea mandat, de primar al tuturor locuitorilor din comuna Jegălia, fără cea mai mică excepţie. Este o aventură pe care am început-o acum 8 ani, timp în care am avut timp să conştientizez ce înseamnă cu adevărat administraţia publică locală şi ce-şi doreşte cu adevărat o comunitate atât de frumoasă ca a noastră, continuând cu 2 mandate consecutive (2012-2020). Opt ani în care, cu mare mândrie şi smerenie, mi-am dat toată silinţa pentru a reprezenta cum am ştiut şi cum am putut mai bine, interesele şi dorinţele locuitorilor, pentru a duce la îndeplinire planuri şi proiecte ce, pentru mulţi (de multe ori chiar şi pentru mine) păreau irealizabile, sau cel puţin foarte greu de dus la îndeplinit.

Acest mesaj nu este despre realizările pe care le-am făcut în calitate de primar, realizări care fără sprijinul locuitorilor şi implicarea necondiţionată a unui aparat de calitate, bine pregătit şi devotat unor scopuri comune, nu ar fi fost posibile. Ceea ce am făcut am făcut împreună cu locuitorii şi pentru ei. Nu am mulţumit pe toată lumea? Cu siguranţă. Nici nu ai cum. Am conştiinţa împăcată? Da, categoric da. Din punctul meu de vedere, proiectele pe care mi le doream să fie concretizate, sunt încheiate. Ar mai fi lucruri de făcut în Jegălia? Fără doar şi poate. Întotdeauna va fi ceva de făcut, sau cel puţin de întreţinut / reabilitat ce s-a făcut deja, lucruri clare ce nu pot fi negate de nimeni.Unde vreau să ajung? Da, v-aţi dat seama. Pentru a continua ceea ce s-a început acum 8 ani, cel puţin în acelaşi ritm, este nevoie de timp. Într-o perioadă nu tocmai favorabilă în care se află ţara noastră, într-o perioadă în care politicul a fost aruncat în derizoriu de multe ori, vreau să mulţumesc locuitorilor pentru încrederea acordată de a-i reprezenta încă patru ani! Doamne ajută!”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide