Autovehiculele destinate transportului de persoane şi mărfuri, verificate de poliţişti

Pentru siguranţa transporturilor de persoane şi mărfuri, poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică au organizat o acţiune la nivelul judeţului Călăraşi. În zilele de 20 şi 21 mai a.c., sub coordonarea Direcţiei Rutiere – I.G.P.R., poliţiştii au acţionat pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului de persoane şi mărfuri.

Acţiunea a vizat respectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în domeniul  transporturilor rutiere de mărfuri şi persoane, precum şi pentru respectarea normelor legale ce reglementează activitatea de transport rutier de mărfuri şi persoane şi circulaţia pe drumuri naţionale şi judeţene.

Pe timpul derulării acţiunii, au fost utilizate aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Poliţiştii au verificat 230 de autovehicule, iar pentru neregulile depistate au aplicat 50 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut un permis de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri vor continua acţiunile în trafic pentru asigurarea climatului de legalitate în domeniul transportului de persoane şi mărfuri.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide