Autovehiculele înmatriculate în alte state, în vizorul polițiștilor

Autovehicule înmatriculate în alte state au fost verificate de polițiști, în perioada18 – 20 octombrie 2019. Pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale, au reținut 20 de permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.

În perioada 18 – 20 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Călărași, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Poliției Române, au acționat pe linia verificării modului în care proprietarii autoturismelor înmatriculate în alte state respectă legislația privind circulația pe drumurile publice din România.

Polițiști rutieri au acționat în trafic, zilnic, fiind verificate 451 de autovehicule, dintre care 127 înmatriculate în alte state.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 304 de sancțiuni contravenționale, din care 301 pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice. Din totalul acestora, 19 sancțiuni contravenționale au fost aplicate conducătorilor autovehiculelor înmatriculate în alte state.

În cadrul acțiunii, au fost reținute 20 de permise de conducere și au reținut 8 certificate de înmatriculare.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii au constatat 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide