marți, aprilie 16, 2024
AcasăADMINISTRAŢIEAvocatul Poporului acordă audiențe călărășenilor, joi 29 februarie

Avocatul Poporului acordă audiențe călărășenilor, joi 29 februarie

- Advertisement -

Joi, 29 februarie 2024, între orele 10:00 și 14:00, doi reprezentanți ai instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Slobozia, dintre care unul specializat pe drepturile copilului, vor fi prezenți în municipiul Călărași, pentru a acorda audienţe cetăţenilor şi pentru a primi petiţii.

Activitatea se va desfășura la sediul Consiliului Judeţean Călărași. Persoanele interesate trebuie să solicite o programare prealabilă, la numărul de telefon 0243.233.200, iar pentru operativitate, la momentul acordării audienței să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative, în copie.

Cum poate fi transmisă o petiție?

Cetățenii care doresc să se adreseze instituției Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Slobozia pot transmite cererile:

– în cadrul audiențelor;
– prin poștă;
– prin e-mail – avpslobozia@avp.ro.

Petițiile adresate instituției Avocatul Poporului sunt scutite de taxe. Instituția Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor și libertăților persoanelor fizice, inclusiv ale minorilor, în raporturile acestora cu autoritățile publice.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite