luni, aprilie 15, 2024
AcasăEVENIMENTBiblioteca Județeană Călărași - Festivalul Primăverii „E Ziua ta, Femeie!”

Biblioteca Județeană Călărași – Festivalul Primăverii „E Ziua ta, Femeie!”

- Advertisement -

Biblioteca Județeană Călărași „Alexandru Odobescu” vă invită pe 2 martie la un adevărat festival al primăverii și al bucuriei: „E ZIUA TA, FEMEIE!”

Primăvara este anotimpul renașterii și credem cu tărie că femeia este muza acestui anotimp! Pe 2 martie ne dorim să aducem zâmbete și optimism pe platoul Bibliotecii Județene Călărași în cinstea tuturor femeilor din lumea întreagă!

Din momentul în care vei păși pe platoul bibliotecii, vei descoperi o varietate de activități captivante ce au în centrul atenției celebrarea ființei care ține în palma ei lumea: FEMEIA!

Te așteptăm să vii alături de întreaga familie și de prieteni pentru că nu vor lipsi muzica și voia bună, iar dacă simți nevoia de ceva gustos, treci pe la zona de mâncare, unde poți savura preparate delicioase!

Nu vor lipsi nici atelierele pentru copii, de unde cei mici vor pleca acasă cu un cadou perfect de 8 Martie pentru mama, sora, colega sau bunica!

Doamnele și domnișoarele din județul Călărași sunt invitate să ia parte pe 2 martie la o serie de cursuri și workshopuri gratuite, cu scopul de a se dezvolta atât personal, cât și profesional: curs de barista, workshop realizare săpun natural și workshop realizare lumânāri artizanale!

La finalul zilei, în total, peste 100 de femei vor avea baze solide pentru a începe o carieră în unul din cele 3 domenii. (Fiecare curs va avea 3 grupe a câte 12 cursanți – Înscrierea la cursuri se va face pe bază de programare telefonică la nr. 0767 664 620, iar locurile se alocă în funcție de ordinea înscrierii).

Programul festivalului:

10:00 – 12:00 – Curs barista; Workshop săpun natural; Workshop lumânări artizanale
11:00 – 12:00 – Participare ateliere de primăvară
12:00 – Teatru de păpuși pentru copii „Mărțisor de primăvară”
13:00 – 14:00 – Participare ateliere
13:00 – 15:00 – Curs barista; Workshop săpun natural; Workshop lumânări artizanale
15:00 – Conferință despre rolul femeii în societatea modernă
15:00 – 17:00 – Participare ateliere
16:00 – 18:00 – Curs barista; Workshop săpun natural; Workshop lumânări artizanale
17:00 – Program artistic: Street Dance cu Challenge Arts Academy
19:00 – Închiderea surpriză a evenimentului

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite