Biblioteca Județeană organizează evenimentul „Profesor de nota 10”

Biblioteca Județeană “Alexandru Odobescu” din Călăraşi organizează mâine, 10 iunie 2021, începând cu ora 12.30, în Sala Perspective a BJCL, evenimentul cultural “Profesor de nota 10”, organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Călăraşi, la inițiativa Asociației Open for Business.

În cadrul evenimentului vor fi premiate performanţa şi excelența în educație, prin recunoașterea meritelor a 10 profesori din județul Călăraşi, profesori implicați în modelarea viitoarelor generații de-a lungul timpului, în cadrul şcolilor pe care le reprezintă şi în colaborările cu Biblioteca Județeană Călăraşi.

În semn de omagiu adus “profesorului care inspiră – erou şi model de conduită”, autoarea Valentina Mihaela Ghinea va lectura povestea moralizatoare “Făt-Frumos din Lăptişor de matcă”, prilej de reflecție şi mini-dezbatere cu publicul tânăr. Pentru că este un eveniment dedicat cadrelor didactice dar şi copiilor aflați în prag de vacanţă, autoarea Valentina Mihaela Ghinea îşi va lansa volumul “Jurnal de vacanță”, apărut la Editura Eikon, 2021.

Acesta va fi un moment dedicat copilăriei, inocenței bucuriei, destinat nu numai celor mici, ci tuturor acelora care îndrăznesc să ia o pauză de la viața de adult. Vor fi prezente Editura Eikon şi Editura Cutiuţa cu povești, punând la dispoziţie ultimele apariții din portofoliu lor.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide