Blocul ANL de pe Mușețelului va fi gata până la finalul anului

Lucrările la blocul de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, de pe strada Mușețelului, din municipiul Călărași, construit prin Agenția Națională a Locuinței, sunt aproape de finalizare, după un an de întârziere.

Primăria Municipiului Călărași a finalizat branșamentele la apă, canalizare, gaz natural și energie electrică, iar în acest moment se lucrează la sistematizarea zonei exterioare.

Constructorul mai are de realizat instalația interioară de gaze, urmând că apoi sa se facă recepția la terminarea lucrărilor și predarea către Primărie a blocului. Potrivit legii, repartizarea celor 30 de unități locative se va realiza după preluarea blocului de la ANL, către solicitanții aflați pe listele de prioritate aprobate de către Consiliul local.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în data de 25 mai 2016 de către ANL, termenul de finalizare a lucrărilor înaintat la acea dată fiind 25 septembrie 2017. Cel mai probabil, până la finalul acestui an, cu un an întârziere față de termenul inițial, se va face receția lucrărilor.

Blocul este format din două tronsoane, cu regim de înălțime S+P+3E, însumând 30 de apartamente, astfel:

  • 6 apartamente cu o cameră
  • 16 apartamente cu două camere
  • 8 apartamente cu trei camere.

Valoarea totală a investiției conform devizului general este de 7.659.497 lei inclusiv TVA, din care C+M 5.973.499 lei.

Valoarea finanțată de ANL este de 7.214.853 lei inclusiv TVA, iar de către Consiliul Local Călărași de 444.644 lei inclusiv TVA.

Executantul lucrării este societatea SC PARTIROM IMPERATIV SRL București.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide