Bogdan Marian Duţă şi Cătălin Marian Ioniţă, medalii de aur la Cupa României şi Cupa Universitară la Culturism şi Fitness

În data de 22.05.2021,în Cluj-Napoca, s-a desfăşurat Cupa României şi Cupa Universitară la Culturism şi Fitness.

La această ediţie s-au înscris în concurs peste 200 de sportivi, fiind o ediţie record ca număr de sportivi participanţi. Au fost categorii cu peste 20 de competitori unde a fost nevoie de runde preliminare pentru stabilirea celor 6 finalişti. Din delegaţia clubului Fortus Călăraşi au facut parte sportivii Bogdan-Marian Duţă, Cătălin-Marian Ioniţă, Adrian-Florin Filip, însoţiţi de preşedintele clubului, Nelu Başfalion şi de Rareş-Ionuţ Başfalion.

Bogdan-Marian Duţă a concurat la categoria culturism 80 kg seniori, o categorie care a adunat la start 15 sporivi foarte bine pregătiţi.

După o prestaţie excelentă şi o luptă acerbă, sportivul călărăşean a reuşit să câştige locul I şi medalia de aur.

Sportivul Cătălin-Marian Ioniţă a concurat la 2 categorii, culturism juniori mari +75 kg si culturism seniori 90 kg. Fiind junior, conform regulamentului federaţiei de culturism şi fitness are voie să concureze şi la seniori.

La categoria lui de vârsta, culturism +75 juniori mari, a fost imbatabil castigand detaşat locul I şi medalia de aur. În întrecerea seniorilor, la categoria culturism 90 kg, din 10 competitori, sportivul nostru a avut o prestaţie remarcabilă ocupând locul III şi medalia de bronz.

Arbitrajul de scenă la aceasta competiţie a fost asigurat de Monica Mureşan, vicepreşedinte FRCF, fostă campioană mondială, europeană, naţională şi Nelu Başfalion, membru în biroul federal al FRCF şi presedintele clubului Fortus Călăraşi.

Sportivii Bogdan-Marian Duţă şi Cătălin-Marian Ioniţă fac parte din lotul ce va reprezenta România la Campionatele Balcanice de Culturism şi fitness ce se vor desfăşura la Turnu-Severin în perioada 11-12 iunie. Ei vor fi însoţiţi de preşedintele clubului, Nelu Başfalion şi Rareş-Ionuţ Başfalion care fac parte din echipa de organizare a competiţiei.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide