Călăraşiul face transferuri ca Steaua. Aduce jucători de la rivale!

Sorin Anghel. După o perioadă de acomodare la efort, jucătorii Dunării Călăraşi au intrat acum în febra jocurilor de pregătire. Antrenorul Ion Răuţă încă mai testează câţiva jucători cu greutate în fotbalul mic şi foarte mic de la noi din ţară.

Mircea Ştefan & Co s-au încălzit „sâmbătă” cu Venus Independenţa, de şapte ori campioană judeţeană. Meciul n-a avut istoric. Dunărea s-a impus cu 8-2 în faţa unui adversar cu valoare la nivelul Ligii Tractoriştilor, dar care s-a dovedit neputincios contra unei echipe care aspiră la promovarea în Liga a 2-a. Mircea Ştefan (3), Valentin Andrei, Zaharia, Valentin Alexandru şi Daniel Gheorghe au punctat pentru călărăşeni, în vreme ce Barcelona de Călăraşi a reuşit să înscrie prin Badea şi Dorobanţu. La această partidă au evoluat Năstase, un fundaş central venit de la Săgeata Năvodari, şi Mihalache, mijlocaş crescut de Dinamo Bucureşti. Meciul a avut loc pe terenul sintetic de la Baza Sportivă Prefab din comună Modelu.

Tot pe „sintetic”, dar la Galaţi, pe stadionul Siderurgistul, s-a desfăşurat miercuri jocul dintre CF Brăila şi Dunărea Călăraşi. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Golul formaţiei antrenate de către Ion Răuţă a fost marcat de către Costică Bumbac, în minutul 60, din penalty. Şi de data aceasta călărăşenii au testat câţiva jucători noi. În linia defensivă şi-a făcut apariţia, în prima repriză, Oaie, un apărător venit de la Pandurii II Tg. Jiu. La mijloc a jucat Viorel Ştefan, care vine de la ACS Berceni. Acesta este un fost internaţional de junior şi tineret. I-a cântat imnul de 37 de ori, reuşind să înscrie de 15 ori. Marea lovitură pe care o poate da Dunărea în această iarnă este aducerea lui Georgian Butoi, un atacant ce în prima parte a campionatului a evoluat chiar la Delta Tulcea, formaţie aflată pe locul al doilea în Seria C2, la egalitate cu trupa călărăşeană.

Înainte Modelu, cealaltă reprezentantă a judeţului Călăraşi în cel de-al treilea eşalon al fotbalului românesc, şi-a definitivat transferurile, însă a primit o lovitură neaşteptată. Petre Peniţă a fugit de la echipă în mod inexplicabil şi nu vrea să se mai întoarcă sub comanda lui Valeriu Petrescu. Atitudinea jucătorului este absolut inexplicabilă din moment ce conducerea clubului condus de către Victor Neagu şi-a respectat toate angajamentele de plată. Mai mult decât atât, mijlocaşului i-a fost crescut salariul începând cu data de 1 ianuarie 2015. Peniţă a căzut pradă faptului că este înconjurat de oameni slabi, care i se pretind prieteni, dar care nu au făcut altceva decât să îi distrugă destinul fotbalistic.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide