Călcaţi în picioare

Sorin Anghel. Etapa trecută din Liga a 3-a a lăsat un gust tare amar în rândul celor ce îndrăgesc fotbalul călărăşean. Atât Victoria Chirnogi cât şi Dunărea Călăraşi au pierdut meciurile disputate în deplasare.

Chirnogenii lui Virgil Niţoi au fost călcaţi în picioare la Rm. Sărat de către echipa locală. Meciul a început de la 1-0 pentru Olimpia. Gazdele au deschis scorul încă din minutul unu, dintr-un penalty obţinut după ce portarul Porumbel a comis fault în poziţie de ultim apărător.

Superb debut de meci pentru Victoria, care n-a fost în stare să trezească până la pauză. Buzoienii au defilat pe teren, astfel că au intrat la cabine cu un avantaj de patru goluri pe tabela de marcaj. În partea a doua a jocului s-a jucat doar de amorul artei. Oaspeţii au reuşit să înscrie golul de onoare prin Cristian Panait, cel mai bun jucător pe care îl are în lot formaţia din Chirnogi.

De remarcat faptul că partida s-a desfăşurat pe un teren foarte prost, mai prost chiar decât la Chirnogi.

Nici Dunărea Călăraşi n-a scăpat. Echipa fanion a judeţului a fost călcată în picioare de o brigadă de arbitri din Târgovişte, avându-l la centru pe Adrian Gligoraş. În meciul cu Juventus Colentina, câştigat de către gazde cu 1-0, elevii lui Virgil Bogatu au dat dovadă de prospeţime fizică pe toată durata jocului. Le-a lipsit doar inspiraţia în faţa porţii.

Cele trei puncte au rămas în Capitală doar datorită arbitrilor. Aceştia au anulat Dunării două goluri, ambele pe motiv de offside. La primul, specialiştii tind să creadă că decizia a fost corectă.

Însă la cel de-al doilea gol anulat Călăraşiului, „asistentul” a greşit grav. Dunărea s-a dat în spectacol în momentul în care a primit gol. Întreaga banca de rezerve a făcut mare scandal pe seama unui aut acordat greşit gazdelor la 100 de metri de poarta lui Gabriel Popă. E aiurea să reclami un aut petrecut în staţia de autobuz când jucătorii tăi nu au fost în stare să oprească un adversar care a făcut o cursă de 60 de metri cu mingea la picior.

Oricum, maniera de arbitraj a fost una în favoarea gazdelor, lucru pe care l-a recunoscut şi preşedintele celor de la Juventus, Marian Rusen. În minutul 85, Dunării i-a fost refuzat un penalty clar.

Săptămâna aceasta are loc cel mai important meci al returului. Fără nici un obiectiv clar în acest sezon, Victoria Chirnogi şi Dunărea Călăraşi vor fi combatante în derby-ul judeţului. Meciul se va desfăşura sâmbătă după-amiaza, de la ora 15:00, la Chirnogi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide