Călin Petre Alexandru, primar Săruleşti: „Pe lista mea de priorităţi se află 5 mari proiecte”

Mircea Brânduşă. Călin Petre Alexandru este primarul comunei Săruleşti de 8 ani şi în tot acest timp nu a făcut altceva decât să se pună în slujba oamenilor care l-au ales, care l-au creditat cu încredere din 4 în 4 ani şi care în 27 septembrie i-au acordat votul pentru al treilea mandat, mulţumiţi fiind de tot ceea ce s-a întâmplat bun în localitatea lor. Ca şi cetăţean al localităţii, ca om născut şi crescut aici, obligaţiile sale faţă de concetăţenii săi au fost cu mult mai mari decât dacă ar fi fost din altă parte, aşa cum şi aşteptările au fost şi sunt la fel de mari.

Rep: Ce a însemnat pentru dvs să fiţi primarul comunei Săruleşti în aceşti 8 ani?

C.P.A.: Pentru mine a fi primar înseamnă să conduci cu sufletul şi să construieşti cu mintea. Nu sunt un om perfect şi nici nu îmi doresc acest lucru, dar cred, cu tărie, că am realizat în cei 8 ani de mandat, aşa cum m-am priceput mai bine, lucruri care trebuiau făcute cu mulţi ani în urmă şi ce este mai important, am redat oamenilor comuna, încrederea şi speranţa.

Rep: D-le primar, cum a fost munca în administraţia publică locală?

C.P.A.: Nu este uşor să faci administraţie, pentru că trebuie să gestionezi nişte banii cu chibzuinţă. Tot ce faci trebuie să fie în folosul cetăţeanului, iar pentru asta trebuie o mare responsabilitate. Nu poţi să arunci cu banii pe lucruri de nimic şi să nu ai în localitate, apă, canalizare, asfalt, iluminat, şi toate cele.

Rep: Care este principala calitate a unui primar?

C.P.A.: Consider că cel mai important rol al unui primar ales este de a atrage fonduri pentru comunitate şi de a finaliza proiecte care să îmbunătăţească considerabil viaţa locuitorilor comunei.

Rep: Care sunt cele mai importante 10 proiecte din ultimii 4 ani care au făcut din comuna Săruleşti localitatea cu cele mai multe investiţii din zonă, precum şi ridicarea  nivelului de trai?

C.P.A.: Construire cămin cultural în satul Săruleşti Gară; Extindere alimentare cu apă în satele Sănduliţa, Săruleşti Gară, Săruleşti Sat şi Solacolu; Îmbunătăţirea serviciului de pompare a apei prin foarea de 4 puţuri de mare adâncime după cum urmează: Solacolu-un puţ, Sănduliţa-două puţuri, Săruleşti Gară-un puţ; Finalizare extindere şi modernizare iluminat public stradal cu tehnologie led; Extindere reţea energie electrică în satele Săruleşti Gară, Săruleşti Sat şi Sănduliţa; Reabilitare şi modernizare Grădiniţa nr. 3, sat Sănduliţa; Modernizare prin asfaltare a drumurilor de interes public local; Înfiinţare teren sport în satul Sănduliţa; Reabilitare Şcoala Gimanzială nr. 1 comuna Săruleşti; Înfiinţare reţea canalizare în satele Sănduliţa, Săruleşti Sat şi Săruleşti Gară.

Rep: D-le Călin Petre Alexandru, de ce v-aţi dorit un al treilea mandat?

C.P.A.: Am candidat pentru încă un mandat la primăria comunei Săruleşti întrucât consider că mai sunt încă multe lucruri de făcut şi ştiu că am puterea de a rezolva problemele comunităţii. Îmi doresc ca localitatea Săruleşti să reprezinte o forţă pe harta judeţului Călăraşi din punct de vedere al dezvoltării.

Rep: În mandatul 2020-2024, care sunt proiectele prioritare ale primarului Călin Petre Alexandru pentru ca Săruleşti să devină o comună europeană?

C.P.A.: Pe lista mea de priorităţi se află 5 mari proiecte: Înfiinţare reţea gaze naturale în comuna Săruleşti; Modernizare prin asfaltare a 5 km de străzi interes public local în satele Polceşti Nou şi Polceşti Vechi; Asfaltarea drumului comunal lung de 12 km care face legătura între satele Sănduliţa-Măgureni-Solacolu; Înfiinţare after-school pentru copiii comunei; Reabilitare, modernizare şi dotare dispensar uman în satul Sănduliţa.

Rep: Ce mesaj transmiteţi locuitorilor comunei Săruleşti?

C.P.A.: După cum am demonstrat în mandatele precedente, sunt primarul dvs. al tuturor, nu doar al unui cerc sau altul de apropiaţi. Sunt convins că am reuşit să vă redau demnitatea funcţiei de primar. Vă promit că în următorii 4 ani voi fi factorul de echilibru în comunitatea noastră şi oricare dintre dvs. va putea să mi se adreseze cu încredere, fără nici o suspiciune de partizanat sau jocuri politice. Vă doresc tuturor sănătate şi sărbători frumoase şi liniştite!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide