Canotoarea de AUR a Călărașiului | Ana Maria Matran, 2 medalii de aur la Campionatul European de Canotaj U23

De două ori AUR European la Krefeld, în Germania, pentru sportiva legitimată la CSM Călărași – Ana Maria Matran (foto dreapta). În perioada 25-27 august, în Germania s-a desfășurat Campionatul European de Canotaj U23.

După ce în anul 2022, remarcabila sportivă Ana Maria MATRAN, 19 ani, a obținut medalii de aur la Campionatele Europene si la Campionatele mondiale de Canotaj pentru juniori din ITALIA, anul acesta, în perioada 25-27 august, printr-o evoluție entuziastă a obținut nu una ci 2 medalii de AUR, în două probe diferite, și la CAMPIONATUL EUROPEAN de Canotaj pentru sportivi sub 23 de ani, de pe lacul Elfrather See, Germania, respectiv in probele BW4+ (4 rame cu cârmaci) si BW8+ (8+, feminin).

Această deosebit de talentată sportivă a Clubului Sportiv Municipal Călărași confirmă, împreună cu colegii de club, încă o dată, tradiția bunelor performanțe din ultimii 9 ani de la Clubul Sportiv de pe malul Borcei, oferind toată energia si valoarea lor pentru ROMÂNIA.

Cu un total de 9 medalii, dintre care 8 de AUR și 1 de ARGINT, câștigate de sportivi, țara noastră se clasează pe locul 1 în clasamentul pe națiuni, înaintea unor țări precum Germania, Marea Britanie, Italia, Elvetia sau Polonia.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide