Casă din Dârvari, comuna Tămădău, cuprinsă de flăcări

Două echipaje de stingere din cadrul Secţiei de pompierii Lehliu Gară au acţionat timp de aproximativ patru ore pentru lichidarea incendiului. Pompierii militari au intervenit eficient și au stins incendiul în limitele găsite, fiind salvate bunuri materiale în valoare de aproximativ 500.000 lei.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui scurtcircuit produs la nivelul instalaţiei electice (cablu electric defect/neizolat corespunzător)

În data de 02.03.2020, ora 16.57, două echipaje profesioniste de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate să acţioneze în localitatea Dârvari, comuna Tămădău Mare, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuințe P+1, proprietate privată.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta cu violenţă și cu fum dens la nivelul podului şi acoperişului casei, pe o suprafață de circa 100 de metri pătrați, fiind cuprinse de flăcări mai multe elemente din lemn din structua acoperişului imobilului.

Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ patru ore.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui scurtcircuit produs la nivelul instalaţiei electice (cablu electric defect / neizolat corespunzător), astfel a fost posibil ca scânteile să ajungă la elementele de lemn din structura podului casei.

În urma incendiului au ars bunuri materiale și elemente din structura acoperişului, fiind înregistrate pagube în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

Exista pericolul ca arderea să se extindă şi la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt şi au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 500.000 de lei.

La locul incendiului s-a deplasat şi un echipaj de prim ajutor SMURD, însă din fericire, nu a fost nevoie de intervenţie.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide