Casă distrusă de incendiu în comuna Frumușani

Intervenţie la incendiu de locuinţă în localitatea Şoldanu, pe strada Freziei. Două echipaje specializate de stingere din cadrul Gărzii de Intervenţie Budeşti şi un echipaj din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au acţionat timp de aproximativ 3 ore şi 30 de minute pentru lichidarea incendiului.

Pompierii militari au intervenit eficient și au stins incendiul în limitele găsite, fiind salvate bunuri materiale în valoare de aproximativ 50.000 lei. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui scurtcircuit electric.

În data de 23.05.2020, ora 04.51, două echipaje profesioniste de stingere din cadrul Gărzii de intrervenţie Budeşti şi un echipaj din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au fost solicitate să acţioneze în localitatea Şoldanu, pe strada Freziei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, proprietate individuală.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, cu flacără și cu fum dens la nivelul întregii case, existând risc de extindere a arderii la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.

Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ trei ore şi 30 de minute, lichidând incendiul în limitele găsite.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul instalaţiei electrice îmbătrânite a locuinţei.

Exista pericolul ca arderea să se extindă şi la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt şi au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

La locul incendiului s-a deplasat şi un echipaj de prim ajutor SMURD, însă din fericire, nu a fost nevoie de intervenţie.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide