vineri, decembrie 8, 2023
AcasăFAPT DIVERSCâteva reguli Feng Shui de bază pentru intrarea în casa ta

Câteva reguli Feng Shui de bază pentru intrarea în casa ta

- Advertisement -

Feng shui este o artă străveche dezvoltată în urmă cu peste 3000 de ani în China, care se învârte în jurul plasării și proiectării articolelor și clădirilor pentru a primi cel mai bine fluxul de energie (chi) cel mai pozitiv.

Se spune că o casă feng shui pozitivă aduce energie bună în casa ta, care poate duce la un flux pozitiv de bani, sănătate și dragoste. Crearea unei case cu feng shui pozitiv poate fi realizată cu doar câteva schimbări de mediu. Prin implementarea pașilor de bază de mai jos puteți crea mai multă armonie în casa dvs.

UȘA DIN FAȚĂ

Ușa din față este un loc minunat pentru a începe și este considerată unul dintre indicatorii cheie pentru o casă fericită de feng shui. Practic, vrei o cale clară către ușa ta din față pentru a permite energiei (chi) accesul liber la casa ta.

Pentru a crea acest lucru, trebuie să îndepărtați orice gunoi de la ușa din față spre stradă. Aceasta include orice plante în ghiveci, coșuri de gunoi și pantofi. Chiar dacă există un copac mare și bătrân în curtea ta din față, dacă blochează fluxul de chi către ușa ta, trebuie să-l îndepărtezi.

CULOAREA UȘII DIN FAȚĂ

Ușa ta din față poate avea nevoie și de o vopsea. Vrei ca totul să fie înfrumusețat – acesta este unul dintre primele lucruri pe care le vezi când ajungi acasă și ai nevoie să fie înălțător, nu deprimant. Alegerea unei culori pentru ușa din față nu este la fel de simplă ca „galben pentru bucurie”. Trebuie să știi direcția în care se îndreaptă ușa ta.

ORIENTAT EST – Lemn sau elemente de culori precum verde și maro.

ORIENTAT SUD – Roșu, galben, violet, portocaliu și roz/magenta. Acestea trebuie să fie culori puternice, vibrante, în concordanță cu elementul foc pe care îl reprezintă direcția Sud.

ORIENTAT VEST – Culori alb sau gri sau pământ. Albul sau gri reprezintă elementul metalic feng shui, iar metalul provine din pământ.

ORIENTAT NORD – Culori albastru și negru pentru a reprezenta elementul feng shui al apei.

INTRAREA PRINCIPALĂ

Unde se duce energia odată ce a intrat înăuntru? Gândiți-vă la energie ca la un fascicul de lumină care călătorește. Nu vrei să părăsească casa la fel de repede cum a intrat.

Dacă aveți o oglindă vizavi de ușa din față, aceasta va devia energia afară din casă. De asemenea, dacă ușa din față se află chiar vizavi de ușa din spate, energia va curge imediat. Pentru un feng shui cu adevărat bun, vrei ca energia să curgă liber în interior și să fie împărțită între toate camerele din casa ta.

La deschiderea ușii din față, un chi pozitiv poate fi creat printr-un covor, flori sau artă.

Feng shui este o „artă a casei” în curs de desfășurare, care trebuie să fie reîmprospătată și actualizată în mod regulat. Orice zonă stagnantă a casei se va exprima în cele din urmă în domenii ale vieții tale.

Pentru a menține lucrurile proaspete și fluide, este important să eliminați orice dezordine nedorită… și să o păstrați așa.

Prin urmare, luați o pungă de donații și scăpați de aspectele vechi și nedorite ale vieții voastre pentru a crea o cale liberă de chi și energie în viața voastră.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite