luni, iulie 22, 2024
AcasăFAPT DIVERSCe aplicații poți folosi pe Android pentru a-ți ușura viața?

Ce aplicații poți folosi pe Android pentru a-ți ușura viața?

- Advertisement -

Fără îndoială, smartphone-ul reprezintă invenția secolului XXI. Acest dispozitiv a reușit în doar câțiva ani să cucerească întreaga lume, devenind un obiect indispensabil pentru omenire.

Creat pentru a oferi acces la comunicare, informații și divertisment oricând și oriunde, telefonul inteligent a provocat, de asemenea, dezvoltatorii de aplicații și jocuri să-și adapteze produsele, înțelegând că piața dedicată acestui accesoriu reprezintă viitorul.

Astfel, service gsm bucurești vine în ajutorul utilizatorilor de android Samsung, Huawei, Honor, Oppo.

Forest

Aplicațiile creative reușesc întotdeauna să aducă surprize, motiv pentru care Forest este una dintre acele aplicații care provoacă limitele omului modern, mereu în căutare de cunoștințe noi.

Conceptul simplu al acestei aplicații implică setarea unei perioade de timp în care se plantează un copac virtual. În această perioadă prestabilită, dacă intri într-o altă aplicație, copacul virtual va muri. Scopul acestei aplicații este să împiedice utilizatorii să verifice telefonul și să folosească alte aplicații, astfel încât să se concentreze pe alte activități sau obiective.

Universal Copy

Cu Universal Copy, poți copia și lipi practic orice text din orice aplicație și chiar din imagini. Această aplicație se integrează perfect cu sistemul de operare. Tot ce trebuie să faci este să acorzi aplicației permisiunile necesare.

Data viitoare când dorești să copiezi text, tot ce trebuie să faci este să:

  1. Deschizi aplicația folosind linkul din bara de notificări
  2. Apoi să copiezi textul prin efectuarea unei apăsări lungi sau să activezi modul de scanare pentru a identifica textul dintr-o imagine.
  3. Textul este identificat.

Sesame

Sesame reprezintă o soluție universală pentru căutare și scurtături atât de eficientă încât ar putea ușor deveni cea mai folosită aplicație.

Sesame are capacitatea de a căuta în aproape toate celelalte aplicații, permițându-ți să accesezi mesaje de pe Slack sau liste de redare din Spotify direct de pe ecranul de pornire al telefonului.

Această aplicație creează, de asemenea, comenzi rapide către funcții specifice din aceste programe. Indiferent dacă vrei să-ți planifici traseul zilnic către serviciu sau să verifici rapid scorurile live în aplicația ta sportivă preferată, poți face acest lucru cu doar o singură atingere.

Aviate

Pentru mulți dintre posesorii de smartphone-uri, aceste dispozitive au devenit o parte integrală a vieții lor, de multe ori asemănându-se cu un asistent personal care gestionează o multitudine de activități zilnice și furnizează rapoarte variate.

Un exemplu notabil în acest sens este aplicația Aviate, care adaugă o dimensiune nouă telefonului inteligent, datorită unei interfețe practice care organizează eficient viața de zi cu zi a utilizatorului.

Prin intermediul acestei aplicații, aplicațiile instalate pe telefon sunt grupate în categorii corespunzătoare gradului lor de utilizare, momentului în care sunt folosite și nivelului lor de utilitate pentru posesor.

Astfel, Aviate devine un fel de filtru care oferă utilizatorului doar informațiile de care acesta are nevoie, economisindu-i timp și eliminând aspectele inutile.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite