Ce spune senatorul Filipescu despre eventuala venire a lui Ciprian Pandea în PNL

Intrat în dizgrația lui Liviu Dragnea, pentru că s-a aflat printre semnatarii scrisorii care i-au cerut demisia, Ciprian Pandea a fost înlăturat de la conducerea PSD în decembrie 2018, alegerea sa în funcția de președinte fiind invalidată de CEx.

Ciprian Pandea a condus organizația județeană a PSD Călărași timp de 2 ani, începând din 2016.

Senatorul liberal Răducu Filipescu a afirmat recent, despre zvonurile privind venirea lui Ciprian Pandea în PNL, că au existat discuții pe această temă.

„Ciprian Pandea înclină să vină către PNL. Pandea nu este o persoană pe care să o dai la o parte, e un activist bun, a fost șef de organizație județeană, a făcut treabă, are relații foarte bune bune cu toți primarii, și cu ai noștri și cu cei din PSD.

Dacă vine singur, va veni ca simplu membru de partid, dar dacă vine cu o echipă mai completă se poate discuta și o poziție, o funcție pe care să o primească în PNL.”

Fostul președinte al PSD Călărași, Ciprian Pandea, ne-a declarat că la începutul anului viitor va lua o decizie privind viitorul său politic.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide