luni, iulie 22, 2024
AcasăCOMUNITATECel mai mare campus școlar din județul Călărași se va construi la...

Cel mai mare campus școlar din județul Călărași se va construi la Borcea

- Advertisement -

Primarul comunei Borcea, Aniel Nedelcu Pațurcă a anunțat că se va semna contractul de finanțare pentru cel mai mare campus școlar care se va construi în județul Călărași.

În valoare de 5 milioane de euro, din PNRR, viitorul campus va cuprinde o clădire cu trei niveluri, cu subsol pentru laboratoare și depozitare utilaje agricole, parter și etaj. Se vor adăuga dotări pentru clase și ateliere de lucru de ultimă generație.

„Astăzi am trăit emoția unei noi reușite. Am fost anunțat să semnăm contractul de finanțare pentru construirea celui mai mare campus școlar din județul Călărași și poate chiar din țară.

În calitate de fiu de profesor am încurajat și am susținut întotdeauna Educația, acesta fiind „drumul” arătat de tatăl meu. Pentru Borcea am obținut finanțare în valoare de aproximativ 7 milioane de euro, bani europeni, însemnând „construire ȘCOALĂ VERDE” pe o suprafață de 5.000 de metri pătrați cu două terenuri de sport și parcare, construcție desfășurată pe trei niveluri cu subsol pentru laboratoare și depozitare utilaje agricole, parter și etaj.

Se adaugă dotare clase și ateliere de lucru de ultimă generație. Concurența la nivel național fiind foarte mare dar pentru mine, Borcea pe primul loc! Sunt mândru de echipa mea și cred că am îndeplinit și dorința familiei prin fapte concrete și atragerea de fonduri europene pentru școlile din Borcea!

Mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată! Voi fi mereu alături de comună cu vise mărețe și cu pași concreți în realizare! UN MARE PROIECT PENTRU SISTEMUL EDUCATIONAL DIN BORCEA prinde contur… Fapte concrete și noi locuri de muncă!” – a transmis primarul Aniel Nedelcu Pațurcă.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite