„Centenar – Fii mândru că ești român!”, eveniment organizat de Școala N. Titulescu

Centenarul Marii Uniri reprezintă un prilej de a rememora faptele înaintașilor, pentru a fi demni de realizările istorice care au dus mai departe visul secular al tuturor românilor. Spiritul național, mândria de a susține idealurile acestui popor vibrează în inimile tuturor românilor la acest ceas aniversar.

În șirul manifestărilor desfășurate sub egida „Centenar – Fii mândru că ești român!” în Școala   Gimnazială „Nicolae Titulescu”, marți 27.11.2018, s-a desfășurat un spectacol susținut de elevii claselor a IV-a C – prof. Florina Năstăsoiu, a IV-a D – prof. Nicoleta Ionescu, a II-a A – prof. Monica Zamfir, a II-a D – prof. Cristina Radu și a II-a E – prof. Georgiana Săndulache.

Copiii au interpretat cântece patriotice și versuri dedicate evenimentului, dansuri populare și un dans tematic, au realizat și o expoziție de desene.

Școala a răsunat de glasuri cristaline, de ritmuri ale muzicii populare și ale Imnului Europei, a fost cuprinsă de bucuria momentului și a evenimentului.

Cu emoție și dragoste urăm tuturor românilor „La mulți ani!”.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide