luni, iulie 22, 2024
AcasăCOMUNITATECetățenii din Chiselet au vrut ca Mihail Penu să continue proiectele începute...

Cetățenii din Chiselet au vrut ca Mihail Penu să continue proiectele începute în comună

- Advertisement -

Mihail Penu e primarul în funcție al comunei Chiselet de 28 de ani, adică din 1996. Are în portofoliu șapte mandate iar acum l-a câștigat pe-al optulea, fiind unul dintre cei mai longevivi primari la nivel național.

Din locuitorii cu drept de vot s-au prezentat la urne 58,80%. Dintre aceștia, 1.080, adică, 77,47% i-au acordat d-lui Penu încrederea pentru încă un mandat! Contracandidatul său, Ghenu Nicolae, PSD, a obținut doar 314 voturi, adică, 22,53%, diferența nemailăsând loc de comentarii.

Ca atare, formațiunea politică din care face parte Mihail Penu, PNL, va avea majoritate în consiliul local, 9 reprezentanți, iar PSD, doar 4. Mihail Penu, împreună cu viceprimarul Tudorel Fotin, dar și cu echipa sa din aparatul administrativ, vor continua dezvoltarea comunei, prin finalizarea lucrărilor începute, dar și prin implementarea altor investiții care să aducă un plus de confort în rândul locuitorilor comunei Chiselet.

Despre această nouă reușită, Mihail Penu, a declarat:

„Dragi concetățeni vă mulțumesc pentru că vă pasă de comuna noastră. Sunt copleșit și onorat de încrederea pe care mi-ați acordat-o pentru încă un nou mandat! Dragi prieteni, colegi, susținători, voluntari care ați fost alături de mine în această campanie, vă mulțumesc!

Vă asigur că voi fi același primar, al dumneavoastră, al tuturor! Și în următori 4 ani, ca și în ceilalți 28, voi fi permanent în slujba dumneavoastră încercând atât cât îmi permite legea să vă rezolv problemele! Îmi propun să facem împreună o localitate de care să fim mândrii că trăim aici! Vă doresc multă sănătate!”

În prezent, străzile din comună sunt asfaltate în proporție de 95 la sută, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, suma atrasă fiind de peste 18 milioane lei.

Prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, comunei Chiselet i-a fost aprobat la finanțare proiectul de modernizare de drumuri de interes local, cu o valoare de 16.000.000 lei. Prin intermediul acestui program se va încheia asfaltarea tuturor străzilor din comună.

Prin intermediul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Ecoaqua se va extinde rețeaua de apă și canalizare și va fi construită o stație de epurare.

Primăria condusă de Mihail Penu a depus și două proiecte pentru construirea unei săli de sport cu o capacitate de 105 locuri și a unei baze sportive ambele prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite