Charley Ottley, realizatorul Wild Carpathia, îndrăgostit de România și de o călărășeancă

Charley Ottley: întâi s-a îndrăgostit de România, apoi de o călărășeancă de-a noastră. Este vorba de Oana Mihai care este și producător asociat al seriilor de reportaje Wild Carpathia și Flavours of Romania. Oana este fostă elevă a Liceului Mihai Eminescu.

Cei doi locuiesc acum împreună într-o casă tradițională pe care au cumpărat-o în satul Șirnea din zona Bran Moeciu.

Astăzi, fiind ziua de naștere a Oanei, Charley Ottley i-a transmis un mesaj pe facebook celei pe care o consideră jumătatea sa.

La mulți ani jumătății mele… mulțumesc – pentru dragoste, râsete, răbdare, bucurie, tandrețe, lacrimi și visele pe care le-am împlinit împreună. Ești vântul din pânzele mele, ancora mea în vreme furtunoasă, lumina soarelui pe sufletul meu și inspirația mea de a fi mai mult. La mulți ani cu toată dragostea!, a scris Charlie Ottley pe pagina sa de facebook.

Celebrul jurnalist britanic, Charley Ottley, a ajuns în România în urmă cu 10 ani și a fost captivat de frumusețile naturale ale țării noastre. Însă nu doar frumusețile țării i-au furat inima englezului ci și Oana.

Călărășeanca Oana Mihai a intrat în echipa jurnalistului britanic ca producător asociat, iar timpul petrecut împreună i-a apropiat într-atât încât cei doi formează de aproximativ 8 ani un cuplu.

Peste 100 milioane de oameni din întreaga lume au descoperit România prin intermediul reportajelor realizate de Charley Otlley și difuzate de BBC.

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a acordat britanicului Ordinul Meritul Cultural în grad de ofițer pentru promovarea României în documentarele sale.

Netflix a reluat difuzarea documentarului Flavours of Romania, urmând ca anul viitor să fie gata și partea a doua a acestuia.

Din echipa lui Charlie mai face parte un alt călărășean, Andrei Cătălin Smeu, cel care surpinde pe cameră peisajele superbe, oamenii și tradițiile lor.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide