Chirnogi în ce judeţ este?

Sorin Anghel. Sportul călărăşean se plânge din cauza banilor. Situaţia economică la nivel naţional este dezastruoasă. Dar asta nu înseamnă că trebuie să gonim sportul spre cimitir. Fotbalul călărăşean este subvenţionat din bani publici. Nu mă refer aici doar la echipele care activează în Liga Tractoriştilor. Fotbalul de la ţară este crunt. Dar nu face subiectul acestui articol. Mă interesează doar Dunărea şi Chirnogi, singurele reprezentante ale judeţului în lumea bună a fotbalului românesc. Economic, judeţul Călăraşi nu îşi permite mai mult acum. Nu avem afaceri sănătoase în judeţ. Trăim doar din agricultură.

Dunărea Călăraşi are în spate un club din al cărui acţionariat fac parte Consiliul Local, Consiliul Judeţean şi o societate care se ocupă cu apă. Societatea asta este tot a Consiliului Judeţean. Practic, echipa lui Virgil Bogatu trăieşte din bani publici. Nu spun că nu mai sunt şi oameni de afaceri care ajută aşa cum pot. Bravo lor!

Consiliul Judeţean trebuie să ţină cont de un lucru. Fotbalul călărăşean, la nivel de Liga a 3-a, nu înseamnă doar Dunărea, ci şi Victoria Chirnogi. Cine e Victoria Chirnogi? O echipă săracă, dintr-un sat sărac, că aşa e peste tot în ţară. Dar un sat despre care se vorbeşte, un sat cu aproape 10.000 de locuitori, care are un fotbal mai bun decât alt sat, dar cu blocuri, care se numeşte Călăraşi. Nu mă credeţi? Priviţi clasamentul de anul trecut. Dunărea abia a scăpat de retrogradare, în vreme ce chirnogenii au jucat fără emoţii tot returul. Nu e suficient? Priviţi clasamentul de acum. Dunărea, alimentată din bani publici, este la -3 în clasamentul adevărului. Ruşinos! Râde multă lumea de acest lucru. Dunărea nu mai sperie pe nimeni. În schimb, Chirnogiul este pe zero la „adevăr”. Nu va mai faceţi că nu pricepeţi. Chirnogi nu doar că este în judeţul Călăraşi, dar a ajuns peste Dunărea şi trebuie răsplătit pentru acest lucru.

1 Comentariu

  1. ion hirdau
    3 august 2013 - 16:10

    BRAVO VICTORIA CHIRNOGI va doresc numai VICTORII

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide