Cinci ecografe noi pentru Spitalul Județean de Urgență Călărași

Spitalul Județean Călărași a fost dotat cu 5 echipamente ecograf, acestea fiind deja puse în funcțiune pe secțiile de pediatrie, neurologie, medicină internă, chirurgie generală și ATI. Valoarea investiției este de 1,05 milioane lei.

Președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, împreună cu administratorul județului, Bogdan Mihai, fost manager al SJU, au vizitat astăzi secțiile care au primit aparatura.

„Continuăm dotarea Spitalului Județean de Urgență Călărași cu 5 echipamente de tip ecograf, care vor îmbunătăți actul medical pe secțiile ATI, pediatrie, neurologie, medicină internă și chirurgie generală.

Achiziția are o valoare totală de 1.051.275 lei și reprezintă promisiunea făcută călărășenilor de a avea grijă ca spitalul județean să devină un loc modern unde sănătatea să fie prioritate.” – a spus președintele CJ, Vasile Iliuță.

Advertisement

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide