Ciprian Pandea dorit înapoi în echipa PSD de către președintele interimar Marcel Ciolacu

Prezent la Călărași cu ocazia Conferinței Extraordinare a PSD Călărași pentru desemnarea delegaților care să participe la Congres, președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a declarat că îl așteaptă pe fostul președinte al organizației județene, Ciprian Pandea, să revină în activitatea organizației.

„Ciprian Pandea este membru PSD iar recomandarea mea şi a domnului Stănescu este să fie contactat şi să vină cât mai repede la treabă. În calitate de membru şi sunt convins că împreună cu preşedintele va găsi soluţiile necesare. Ni s-a părut moral să deschidem această discuţie în cadrul organizaţiei. Ciprian va fi respectat pentru tot ce a făcut în istoria partidului. Mai ales că e şi un tânăr de viitor.”, a declarat Marcel Ciolacu.

La rândul său, președintele PSD Călărași, Iulian Iacomi, a declarat că va discuta cu Ciprian Pandea pentru revenirea în echipă. „Vă asigurăm că vom face toate demersurile ca domnul Ciprian Pandea să vină alături de noi în echipă şi să muncim pentru alegerile locale care bat la uşă.”

Ciprian Pandea a fost demis de la conducerea PSD Călăraşi în toamna anului 2018, prin invalidarea Conferinței în care fusese ales, motivul fiind semnarea unei declarații prin care se cerea şi demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Printre semnatari s-au numărat inclusiv Paul Stănescu şi Marcel Ciolacu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide