Ciprian Pandea: Nu cred că PNL își permite aroganța de a scoate PSD de la guvernare, deși personal asta mi-aș dori

Președintele PNL Călărași, senatorul Ciprian Pandea, nu este deloc mulțumit de coabitarea cu PSD, nici la nivel local și nici la centru. Pandea spune că PNL este fratele mai mic care nu reușește să își impună punctul de vedere în fața social democraților.

Senatorul liberal mai spune că nemulțumiri sunt multe și în creștere și nu exclude anumite fricțiuni în toamna acestui an.

„Că eu personal, și nu doar eu ci și foarte mulți colegi, suntem nemulțumiți o să vedeți undeva prin toamnă când o să înceapă iar o forfotă pentru că nu este ok, cum nu este ok să mă sune președintele PSD (n.r. Marcel Ciolacu) să îmi spună că avem o problemă la Curcani. Scuzați-mă, dar nu cred că președintele PSD este șeful meu direct pe linie politică.

Ok, ne cunoaștem, îl respect, asta nu înseamnă că dacă mă sună președintele PSD noi tremurăm toți. Înțeleg că sunt niște colegi cărora le este teamă, eu îl cunosc pe Marcel de prea mult timp ca să îmi fie teamă.

Din păcate politica noastră nu este cum mi-aș dori eu să fie. Nu cred că, astăzi când discutăm, Partidul Național Liberal își permite aroganța de a scoate PSD de la guvernare, deși, personal, asta mi-aș dori. Dar nu depinde doar de mine, sunt și colegi care își doresc să rămână în coaliție cu PSD.

Ce mă deranjează pe mine este că tot ceea ce propune PSD se face în schimb ce propunem noi nu prea.”, a concluzionat senatorul Ciprian Pandea.

Advertisement

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide