Ciprian Pandea, singurul candidat pentru președinția PSD Călărași

Vineri, 21 septembrie, de la ora 18.00, în cadrul organizației județene a PSD Călărași, vor avea loc alegeri pentru funcțiile de președinte, președinte executiv dar și pentru cele 17 locuri de vicepreședinte. Conferința Județeană de Alegeri va avea la loc la Complexul Hestia (Itu) din municipiul Călărași.

Singurul care și-a manifestat intenția de a candida, așa cum era de așteptat, este actualul președinte interimar Ciprian Pandea, cel care se află la conducerea organizației de la finalul anului 2016.

Și George Chiriță, președinte executiv interimar, a anunțat că va candida pentru funcția pe care o deține în prezent.

Candidaturile se pot depune până joi, 20 septembrie, la ora 12.00.

După alegererile pentru aceste funcții va fi desemnat secretarul executiv, cel mai probabil Marius Dulce, și se va întruni Biroul Politic Județean care va fi format din președinte, președinte executiv, 17 vicepreședinți, secretar executiv, președinte Organizația de femei, președinte Organizația de tineret, președinte Organizația de pensionari, reprezentantul PES, reprezentatul Sindicatelor și reprezentatul Ligii Aleșilor Locali ai PSD.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide