Ciprian Pandea: „Trei primari liberali vor trece la PSD” | Aceștia sunt…

Președintele ales al PSD Călărași, Ciprian Pandea, a anunțat vinerea trecută, în cadrul Conferinței Județene de Alegeri, că trei primari liberali au decis să candideze din partea PSD la alegerile locale din 2020.

Pe lângă aceștia trei, încă doi s-ar afla în discuții cu conducerea social democraților călărășeni pentru a trece de partea lor.

„Vreau să vă informez că am avut discuții destul de avansate cu unii primari PNL. De ce? Pentru că așa cum a spus și domnul Chiriță, nu avem în toate localitățile cele mai performante organizații.

Vreau să vă spun în premieră că în perioada următoare 3 primari PNL vor anunța public că vor veni alături de noi.  În 2020, împreună cu actualii primari pe care îi avem, plus cei care vor veni alături de noi, ne dorim să câștigăm Consiliul Județean și, în sfârșit, după aproape 14 ani, județul Călărași să devină încă o dată roșu.”, a declarat Pandea în fața celor 500 de delegați.

Conform mai multor surse, cei trei primari sunt Gabriel Stanciu (Dragalina), Aniel Nedelcu Pațurcă (Borcea) și Irinel Roman (Chirnogi).

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide