luni, iulie 22, 2024
AcasăSPORTCiprian Solzaru a obţinut titlul de campion balcanic la culturism clasic

Ciprian Solzaru a obţinut titlul de campion balcanic la culturism clasic

- Advertisement -

În perioada 4-5 septembrie, s-au desfăşurat în oraşul Drobeta Tr. Severin campionatele Balcanice de culturism şi fitness. Din lotul României a făcut parte şi sportivul călărăşean, legitimat la CS Fortus, Ciprian-George Solzaru.

Ciprian Solzaru a câştigat titlul de campion balcanic la categoria 175 cm culturism clasic. Este primul titlu de campion balcanic din istoria clubului, care care vine după primul titlu de campion naţional cucerit de CS Fortus Călăraşi prin acelaşi sportiv în anul 2006.

„Am trăit un moment deosebit, fiind pe scenă alături de Ciprian la decernarea titlului şi intonarea imnului naţional, ceva extraordinar care nu poate fi descris în cuvinte. Cu această ocazie mi-am dat sema că toată muncă şi investiţia mea financiară de douăzeci şi trei de ani, de la înfiinţarea clubului nu a fost în zadar şi a meritat. La aceste campionate balcanice eu am asigurat şi arbitrajul de scenă. Sportivul nostru îşi continuă pregătirea alături de lotul echipei României ptr. Campionatele Europene ce se vor desfăşura în perioada 16-20 septembrie la Santa-Susana Spania. Vreau să mulţumesc celor doi sponsori care m-au ajutat dar care vor să rămână anonimi, fără sprijinul lor mi-ar fi fost foarte greu.

Pe viitor aştept alături de mine, oamenii de afaceri, autorităţile locale şi orice persoană care poate sponsoriza clubul ptr a atrage cât mai mulţi tineri spre sport şi performanţă. Succes Ciprian la Campionatele Europene de la Santa-Susana Spania.”, a declarat preşedintele CS Fortus Călăraşi, Nelu Basfalion.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite