CJ Călărași | Moș Nicolae vine la copiii care nu au ghetuțe

34 de copii din județul Călărași cu rezultate foarte bune la învățătură, dar la care Moș Nicolae ajunge mai greu sau deloc, sunt zilele acestea personajele principale ale campaniei umanitare derulată de conducerea și funcționarii Consiliului Județean Călărași.

Sub sloganul „Moș Nicolae vine la CJC pentru copiii care nu au ghetuțe”, acțiunea a debutat în prima zi a lunii cadourilor cu amenajarea spațiului pentru noile perechi de ghetuțe cumpărate de aparatul propriu al instituției noastre.

Toți cei care doresc să doneze haine, jucării și dulciuri sunt invitați în foaierul Consiliului Județean Călărași pentru a transforma o secundă de bunătate în sacul plin al Moșului.

Campania se adresează consilierilor județeni, instituțiilor subordonate consiliului, angajaților CJC, executivului și se va încheia joi, 6 decembrie, atunci când copiii vor veni “la oraș” să-și primească darurile. Copiii din județ sunt tot ai noștri!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide