luni, iulie 22, 2024
AcasăCOMUNITATEComuna Valea Argovei va avea drumuri moderne

Comuna Valea Argovei va avea drumuri moderne

- Advertisement -

Marți 19 martie, în cadrul unei ceremonii organizate la sediul Ministerului Dezvoltării și Lucrărilor Publice, primarul Costel Boitan a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea drumurilor din comuna Valea Argovei.

Proiectul „Asfaltarea drumurilor de interes local în satele Valea Argovei și Vlădiceasca, comuna Valea Argovei, județul Călărași”, finanțat prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, depus de administrația din Valea Argovei presupune asfaltarea a 52 de străzi în lungime totală de 9 kilometri.

Valoarea totală a investiției este de 16.658.713,59 lei.

Durata contractului de finanțare este de la 16.01.2024 până la 31.12.2026.

Primarul Costel Boitan ne-a declarat că prin acest proiect se asfaltează practic toate străzile din comună, fiind una dintre cele mai importante investiții derulate de Primăria Valea Argovei.

„Încă o reușită a administrației social-democrate din județul Călărași: comuna Valea Argovei va avea drumuri moderne! Primarul Costel Boitan a semnat contractul pentru modernizarea drumurilor comunale, demonstrând, prin atitudinea sa de bun gospodar, că își dorește bunăstarea comunității pe care o conduce.” – a transmis și conducerea organizației județene a PSD Călărași.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite