COMUNICAT DE PRESĂ

În data de 27 iunie 2018 se încheie perioada de sustenabilitate a proiectul „Ziua Dunării – Ziua Peștelui Dunărean”, proiect implementat de UAT Municipiul Călărași și finanţat prin Programul Operaţional de Pescuit 2007 -2013, măsura 2.1.1 – „Îmbunătățirea competitivității zonei de pescuit, prin investiții în vederea îmbunătățirii mediului de viață”.

Obiectivul general al proiectului a fost acela de a stimula populația municipiului Călărași pentru dezvoltarea durabilă a zonei de pescuit, atrăgând atenția și acționând asupra stopării declinului sectorului pescăresc, prin promovarea activităților de turism si eco-turism, favorizând orientarea unui flux investițional în zonă.

În cadrul acestui proiect au fost desfășurate mai multe activități, cele mai vizibile fiind amenajarea spațiului pentru desfășurarea unui târg tematic cu specific pescăresc și desfășurarea evenimentului „Ziua Dunării – Ziua Peștelui Dunărean”, devenit tradițional.

Echipa de implementare a proiectului

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide