luni, iulie 22, 2024
AcasăADMINISTRAŢIEConducerea AFIR, întâlnire cu autoritățile locale și fermierii călărășeni

Conducerea AFIR, întâlnire cu autoritățile locale și fermierii călărășeni

- Advertisement -

Directorul general AFIR, George Chiriță s-a întâlnit vineri, 17 noiembrie a.c., cu fermieri, consultanți și autorități locale din județul Călărași.

La inițiativa directorului general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, liberalul George Chiriță, primarii și fermierii călărășeni, interesați de accesarea de fonduri europene, au participat la o sesiune de informare cu privire la derularea PS PAC 2027 în comuna Dorobanțu.

Întâlnirea a fost una interactivă, beneficiind de expertiza funcționarilor din cadrul AFIR care au răspuns la întrebările tehnice și punctuale privind investițiile de utilitate publică sau agricultură.

În cadrul evenimentului au fost prezentate oportunitățile de finanțare disponibile prin AFIR, cu un accent deosebit pe investițiile în irigații.

Au susținut organizarea acestei întâlniri directorul Direcției pentru Agricultură Călărași, Ion Stan, primarul comunei Dorobanțu, Vasile Stoica, și deputatul Emil-Florian Dumitru, vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite