vineri, decembrie 8, 2023
AcasăADMINISTRAŢIEConducerea CJ Călărași face controale neanunțate în secțiile spitalului

Conducerea CJ Călărași face controale neanunțate în secțiile spitalului

- Advertisement -

Administratorul public al Județului Călărași, cel care are în subordine și Spitalul Județean de Urgență Călărași, Bogdan Mihai, a anunțat că a demarat o acțiune de vizite inopinate pe secțiile spitalului pentru a afla direct de la pacienți dacă au nemulțumiri vizavi de interacțiunea cu cadrele medicale sau condițiile din spital.

Acesta spune că vrea să afle direct de la pacienți ce nu funcționează bine în Spitalul Județean Călărași și dacă li s-a cerut șpagă.

„Am început controalele directe pe secțiile din Spitalul Judetean de Urgenta Dr.Pompei Samarian Calarasi. Controale neanunțate, prin care vreau să aflu direct de la pacienți ce nu funcționează. Fără intermediari, fără nimic altceva.

Prima evaluare am făcut-o pe secția de chirurgie. Cu tot cu chirurgie pediatrică. Cea mai mare secție din spital.
Am intrat în fiecare salon și am vb cu fiecare pacient. O discuție corectă, prin care i-am rugat să îmi spună ce nu le place. Ce nu funcționează.

Și i-am mai rugat un lucru. Să vorbim sincer. Am vorbit cu peste 50 de pacienți și aparținători.  Am întrebat despre comportamentul cadrelor medicale, calitatea mâncării, dacă au fost puși în situația de a cumpăra medicamente, cum apreciază curățenia din spital.

Și da. Am întrebat dacă au fost nevoiți să ofere atenții personalului medical. Și din nou despre comportament. Și orice alte lucruri care țin de o funcționare normală. Nu aș vrea să vorbesc despre lucrurile pozitive pe care mi le-au spus pacienții. Le-am mulțumit pentru aprecieri, dar în același timp le-am spus că mai avem de muncă până la normalitatea pe care o țintim.

I-am rugat din nou să-mi spună ce putem schimba. Pentru a evolua. Lucruri de detaliu, pe care doar ca pacient le poți observa. Mi-am notat tot și deja am dispus măsurile de corectare. După întâlnirea cu pacienții am avut și o întâlnire cu cadrele medicale prezente pe secție.

Le-am spus concluziile, și în același timp, și ce trebuie facut pentru a corecta. Am ascultat și nevoile pe care le au, cea mai mare fiind nevoia de personal suplimentar. Pe care o să o corectăm. Ca și concluzie finală, pot spune că am făcut o evaluare completă a secției. Ne vedem pe secția următoare.” – a scris Bogdan Mihai pe pagina sa de facebook.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite