CONFEX S.R.L. anunță finalizarea proiectului „CAPACITATE COMPETITIVĂ pentru (CREAȚIE și) FABRICAȚIE în INDUSTRIA CONFECȚIILOR”

Călărași, 26 Aprilie 2021

COMUNICAT DE PRESĂ

CONFEX S.R.L. anunță finalizarea proiectului

„CAPACITATE COMPETITIVĂ pentru (CREAȚIE și) FABRICAȚIE în INDUSTRIA CONFECȚIILOR”

Cod SMIS 115434

            CONFEX S.R.L., în calitate de beneficiar în cadrul contractului de finanţare nr. 3214/25.09.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020 şi cu Organismul Intermediar Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, anunţă finalizarea proiectului “CAPACITATE COMPETITIVĂ pentru (CREAȚIE și) FABRICAȚIE în INDUSTRIA CONFECȚIILOR”, proiect cofinanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020Axa Prioritară 2 – Îmbunătăţirea Competitivităţii Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Prioritatea de investiţii 2.2., Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea firmei de confecții pentru ca, în baza experienței si poziției ocupate în prezent, să ajungă la o competitivitate semnificativă și o valoare adaugată consistentă.

Obiectivele specifice ale proiectului vizează extinderea capacității de producție și intrarea pe o nouă piață de nișă cu produse având valoare adaugată importantă, respectiv îmbrăcăminte pentru sporturi de iarnă și îmbrăcăminte „de masă” de calitate foarte bună, prin creația și fabricația în România a acestora.

Rezultatele proiectului constau în utilizarea propriei tehnologii de croire şi asamblare în cadrul firmei, introducerea pe piaţă în următorii doi ani a unor noi produse în domeniul îmbrăcămintei precum pantalonii de schi pentru bărbaţi şi costume de schi dintr-o bucată şi totodată realizarea unor produse concepute de designeri din România.

Valoarea totală a proiectului este 7.047.883 lei iar finanţarea nerambursabilă totală este 3.319.199,72 lei, din care valoarea contribuţiei din FEDR este 2.821.319,77 lei.

Impactul investiţiei la nivelul localităţii şi regiunii constă în crearea de locuri de muncă şi creşterea PIB-ului la nivel local şi regional.

Date de contact: Daniela Oțelea, reprezentant legal,

confex_calarasi@yahoo.com

Etichete:,

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide